Sunday, June 14, 2015

Mis on uuel hooajal teistmoodi?

Kuna paljud on huvi tundnud, siis siin pisut pikemalt uue hooaja muudatustest - ehkki kõigest praegu rääkida ei saa, midagi peab jääma ka eetri eel avaldatavaks üllatuseks.

KOMMERTS
Reklaamimodelli otsimisest on juba kirjutatud, aga mingeid väga suuri muutusi see pildistamistesse kaasa ei too. Meil ongi enamik shoote olnud kommertspildistamised juba päris mitu hooaega.

Saate peaauhinna sponsor Kallos teeb võitjast oma uue reklaaminäo. Foto: Kallos Eesti


AUHINNAD
Sel aastal on peaauhind varasemast mõnevõrra teistsugune, aga selle avalikustamise hetk ei ole veel saabunud. Lisaks modellindusega seotud auhinnale oleme tänu oma sponsoritele saanud paketti lisada hulga luksust, mida saab sõltumata modellikarjääri kulgemisest kohe nautima hakata: Amserv paneb välja Toyota Avensise tuliuue mudeli kasutusõiguse, Kallos annab võitjale terve aasta varu ilutooteid ja on veel palju muud analoogilist.

Vaheauhindade osas vihje uutele tuultele siit:
https://www.youtube.com/watch?v=1n1h3lpPLSY

KOHTUNIKUD

Kaks viimast hooaega istusid kohtunikelauas Urmas Väljaots, Liisi Eesmaa ja Toomas Volkmann. Üks neist enam täiskohaga ei jätka. Foto: Kanal 2

Kohtunikelauas ootab ees muudatus - kolmest tuttavast näost kaks jätkavad, üks vahetub värske tegija vastu, kes on modellisaate vaatajatele siiski juba teada-tuntud. Tema saab endale ka väga vastutusrikka ülesande - olla kõigi väljakutsete ja fotoshootide juures ning jagada võistlejatele kohapeal õpetust, piitsa ja präänikut. Nii modelli kui ka televaataja jaoks tähendab see ülesannete arusaadavamaks ja paremini jälgitavaks muutumist. Fotograafid on harjunud tulema võtteplatsile tegema tõsist tööd ja neil ei ole pildistamishoos eriti aega selgitada, miks peab modell oma jalga nihutama või nägu keerama. Nüüd saavad kõik nüansid ka modellindusekaugele inimesele selgemaks ning kohtunike otsused on ka televaatajale paremini mõistetavad.
Kes on näinud Ameerika saate varasemaid hooaegu, sellele on tuttav kohtunik Jay Manuel, kes saatis modelle alati ka võtteplatsil. Just selline saab olema "Eesti tippmodelli" uue kohtuniku roll.

VÄLJAHÄÄLETUS
Väljahääletusel jääb põhimõte samaks - igas saates langeb keegi välja (erandeid võib ka alati ette tulla). Aga muutub selle korraldus ehk see, kuidas ja kus kõik toimub. Televaataja sellest ainult võidab, sest võistlustulemused muutuvad läbipaistvamaks.

Väljahääletus on üks modellisaate kõrghetki. Kuidas hakkab see toimuma pärast uuendusi? Foto: Kanal 2





No comments:

Post a Comment