Monday, June 15, 2015

Milliseid tüpaaže otsime tikutulega?

Nagu varem öeldud: see, kui kõrge on castingul kellegi jaoks konkurents, oleneb sellest, mis tüpaaž ta on. Mõnda on meil juba praegu palju, mõni aga on tõeline defitsiit.

Naiste hulgas on hetkel väga tihe rebimine pikkade sirgete tumedate juuste ja tugevate kulmudega 18 - 20-aastaste neidude hulgas. Kuigi pikajuukselised brünetid on väga ilusad, ei saa kõik saatesse valitavad naised välja näha nagu õed. Nii tõusebki konkurents selles rühmas kõrgeks.

Meeste hulgas on konkurents tänavu üleüldiselt kõrge (kõrgem kui naiste hulgas), tihedaim aga ka 18 - 19-aastaste seas.

Kui olete tähelepanelikult jälginud meie saate Ameerika "ema" "America's Next Top Model", vast teate juba, et selles saateformaadis on märksõnaks "diversity" - mitmekesisus. Saateformaadi looja ja USA saate juht Tyra Banks rõhutab alati, et ilu võib olla nii pikk kui ka lühike, peenike ja lopsakam, mistahes värvi ja ka seestpoolt kuitahes siiruviiruline. Meiegi soovime sama!

Eriti palavalt on castingule oodatud:

1) Blondiinid - lumivalged, liivakarva, maasikablondid... Mõned valikus on, aga ruumi on veel küll ja küll! Otsime oma Raja Teelesid ja Cathy Tullkviste.

1. hooaja "Raja Teele" Triinu Lääne pin-up pildistamisel. Foto: Toomas Volkmann, stiil: Gerly Tinn

2) Punapead - loomulik tedretähniline punapea võtab moefotograafi hoobilt põlvist nõrgaks.

3. hooajal tegid kohtunikud tumeblondist Stefanist makeover`is punapea. Foto: Kristjan Lepp, stiil: Gerly Tinn

3) Üle 20-aastased elukogenud naised, kes kasvatavad lapsi ja/või on abielus. Miks mitte anda endale see võimalus?

1. hooaja võistleja Lisann innustas paljusid noori pereemasid - emadus ei ole takistus, vaid ainult rõõm! Lisann oli saatesse tulles 24-aastane ja kasvatas väikest last. Foto: Kanal 2
4) Mehed, kel vanust rohkem kui 25 eluaastat, kes näevad tõesti davidbeckhamlikult või georgeclooneylikult mehised välja. Habe võib juba natuke hall olla küll! Ning meie ülemine vanusepiir (28 eluaastat) on tegelikult paindlik.
Noored kutid, kes te siin lehel sagedased külalised olete, ehk soovitate ka oma isadel saatesse kandideerida?

5) Mehed, kes on pereisad. Tõestage, et ka tugevam sugu suudab väikese lapse kõrvalt suuri väljakutseid vastu võtta ja end ületada!

6) Üldse kõik huvitava taustaga inimesed, kes on elus tulest, veest ja vasktorudest läbi käinud. Meie kohtunikud rõhutavad, et kui elukogemust ja lugu, mida pildile panna, pole varnast võtta, mõeldagu see kas või välja. Aga mis juhtub, kui kellelgi on päris lugu, mis kogu tema olekusse sügavust lisab?

7) Pluss-suuruses naised (pluss-suuruses mehi me siiski ei otsi...), kes on suuremad kui EU rõivasuurus 40.


No comments:

Post a Comment