Wednesday, June 17, 2015

Kiitus ankeedisaatjatele

Pärast seda, kui modellisaate eelmise hooaja finalist Katja meie Facebooki-lehel õpetas, kuidas teha castingu jaoks fotosid, on ankeetide juurde lisatud fotod aina paremaks ja paremaks läinud. Osa neist on lausa õpikunäide, mis võiks Katja enda fotodega juba võisteldagi :) Selle üle on ainult hea meel ja aitäh teile, kes te asja tõsiselt ja pühendunult võtate!

Eelmise hooaja osaleja Katja õpetab modellipilte tegema. Foto: Jekaterina Bulgarina erakogu

Mis saab neist, kes on varem saatnud igasuguseid teistmoodi pilte? Ei, ainult sellepärast te valimata ei jää ning me üritame kuidagimoodi teie potentsiaali ka neilt fotodelt tabada. Castingul vaatame need, kes lootustandvad tunduvad, ikka oma silmaga üle ja teeme ka seal pilti. Paari nädala pärast toimub uus nn eelcasting, loodetavasti saame seekord selle korraldada nädalavahetusel, kui ka töötavad inimesed kaugemalt Eesti nurkadest kohale tulla saavad. Veel ei ole kutseid laiali saadetud, nii et oodake kõnet või kontrollige aeg-ajalt e-postkasti. Kel tekib küsimus või mure, kas teda ikka kutsuda kavatsetakse, palun minge meie Facebooki-lehele ja saatke sealtkaudu sõnum. Vastame kiiresti ja selgitame hetkeseisu.

Tahan veel öelda paar sõna Katja kaitseks, sest mõned kommenteerijad leiavad, et ta on liiga kõhn. Olen Katjat eelmisel suvel modellisaate võtteplatsil jälginud ja võin kinnitada, et ta on loomulikult selline. Katja ei näljuta ennast, vaid vastupidi, sööb väga tervislikult. Kui paljud modellid toitusid majas ainult võileibadest ja nurusid poeskäikude eel rämpstoitu, keetis Katja endale hommikuti kaeraputru, valmistas omletti ja salatit.


No comments:

Post a Comment