Saturday, June 13, 2015

Keda on saatesse veel vaja?

Peale võistlejate on saatesse teretulnud veel igasugused moespetsid. Kõigepealt infoks üleskutse peale soovi avaldanud fotograafidele, meikaritele, juuksuritele ja stilistidele: meil on saate ülesannete planeerimine hetkel töös ning iga konkreetse ülesande juurde otsime sobiva tiimi. Kui leiame oma andmebaasis sorides, et sobida võiksid just Sina, võtame ühendust. (Üleskutset kajastanud Elu24 pealkiri, nagu otsiks me uusi tiimiliikmeid, võis mõjuda veidi eksitavalt - püsitiim on meil paigas, andmebaasi vabatahtlikest vajame puhkudeks, kui teatud ülesande jaoks on tarvis spetsiifiliste oskustega inimest. Pakutavad tööd oleks siiski nn ühekordsed sutsakad.)

Panen kirja, kes oleks veel saatesse teretulnud. Kui arvad, et oled see, saada Tippmodelli Facebooki-lehel sõnum.

ILUBLOGIJA
Ühte saateossa üks või mitu inimest. Võiksid olla Eestis oma ringkonnas tuntud blogija, kes on ka hea suhtleja.

Blogijatega tuleb kõne alla ka pikem koostöö - võib-olla soovid olla saate ametlik blogipartner, saada eksklusiivset taustainfot ja elavdada saate ümber käivat diskussiooni?
Eelduseks on sellegi variandi puhul olemasolev lugejaskond, mida ristata meie Facebooki-lehe suure fännide arvuga.

KOGENUD MODELL
Kui Sul on modellitöös rahvusvahelist kogemust või tegutsed erilises ja põnevas nišis (oled nn kehaosamodell, pluss-suuruses vms) ning soovid oma kogemusi edasi anda, võid ühendust võtta. Taas - ka ekspertide puhul on oluline särav isiksus ja esinemisoskus.

***
Tegelikult võivad endast märku anda üldse kõik, kes arvavad, et neil on saatele midagi juurde anda. Omal käel otsime me nagunii ja ainult üleskutsetele lootma ei jää, aga me ei pruugi kõiki põnevaid tegelasi teada-tunda. Paratamatult vaadatakse esmalt ringi oma tutvuskonnas ja pöördutakse tuntud tegijate poole, aga uusi inimesi tuleb ju kogu aeg peale. Proovime astuda siingi mugavustsoonist välja.

Saatesse mahuvad vähesed ja igale soovijale pakkumist teha pole võimalik, aga vaatame kõik avaldused ja portfooliod läbi ning võimalusi võib avaneda tulevikuski.














No comments:

Post a Comment