Sunday, June 14, 2015

Castingu fun facts: kuhu kõik blondiinid jäid?

Konkurentsi tihedusest ja selle eripäradest on hea näide tuua: sirvides ükspäev kohtunik Toomas Volkmanniga ankeete ja fotosid, muigasime, et enam kui pooled naised oleks nagu ühest pesast välja kukkunud. Uskuge või mitte, aga "Eesti tippmodelli" castingu põhjal võiks küll väita, et põhjamaine ilu on saanud uued kriteeriumid: pikad ja sirged tumepruunid või süsimustad juuksed ja tumedad nn power-kulmud nagu tippmodell Cara Delevingnel või Kate Middletonil. Vaevalt on emake loodus kõik naised ühesuguseks teinud, aga ilmselt on selline välimus praegu trendikas. Võta nüüd kinni, kas süüdi on Cara, Kate või popid ilublogijad.

Nagu ohkasid tiimi meesliikmed: "Blondiine otsi tänapäeval nagu tikutulega!" Tõepoolest nii ongi. Oleme näinud ainult paari blondi naist.

Kohtunikud Tooma Volkmann ja Liisi Eesmaa brünetti iludust üle mõõtmas. Foto: Marion Pettai, Kanal 2


Seega, kui küsite, kellele on castingul veel ruumi küll, siis vähe oleme ankeetide hulgast leidnud klassikalisi nn "skandinaaviablonde", aga ka näiteks punapäid (keda on üldse vähe, aga paljudel fotograafidel ja disaineritel on nende vastu nõrkus). Nende hulgas on ka saatesse pääsemise konkurents praegu kordades väiksem kui pikajuukseliste brünettide seas.

Mitmekesisem on valik meeste hulgas, keda on tänavu igalt poolt (kõige kaugemalt koguni Londonist), igas pikkuses, kaalus, päevitusastmes...

Aga kõige rohkem loeb otse loomulikult ikkagi see, mis on juuste all - moelaval modell rääkima ei pea, aga telesaates küll.

No comments:

Post a Comment