Wednesday, December 23, 2015

NB! Modellisaates ei osale ühtki alaealist!

Kuna eelmise osa pesupildistamise kajastuste juures oli kommentaare, kus hurjutati meid alaealiste teotamise eest, sai selgeks, et osa televaatajatest ei ole veel jõudnud uuendustega kohaneda. Tõsi - kolm hooaega järjest on meie osalejate keskmine vanus jäänud 16.-17. eluaasta kanti, noorimad osalejad on olnud 15-aastased.

Sel hooajal aga otsustasime, et tõstame alumise vanusepiiri sinna, kus see on Ameerika originaalsaates kogu aeg olnud - 18. eluaastani. Enamiku osalejate vanus jääb aga 20 - 26 eluaasta piiridesse. Suurel osal on elukaaslased-pruudid-peigmehed.

Kuigi meie vaatajatele on paljastavad pildistamised harjumatu (alaealiste osalejate tõttu olemegi varasematel hooaegadel olnud ettevaatlikud), siis see ei ole midagi erakordset teiste riikide versioonides. Ameerika modellisaates on see päris tavaline asi, et kord hooaja jooksul on modellid fotokaamera ees porgandpaljad - selliseid shoote on tehtud ka paaridena... Meie teise episoodi pildistamisel oldi siiski üsnagi kaetud.

USA modellisaate maine on üsna skandaalne, meie oleme olnud vaoshoitumad. Uuel hooajal tuleb vürtsi kindlasti meilegi juurde.

Infot selle hooaja modellide kohta leiad siit
http://elu24.postimees.ee/3435055/saa-tuttavaks-nemad-osalevadki-uues-modellisaates

No comments:

Post a Comment