Sunday, July 12, 2015

Info fännidele ja blogijatele

Tere taas! Modellisaate 4. hooaja võtete alguseni on jäänud ainult 18 päeva. Seekord ei tule fännidel aga tingimata oodata eetriajani. Juba võtete ajal on võimalik natuke piiluda, kes on uue ja teistmoodi hooaja võistlejad ning mida põnevat saates seekord tehakse. Jagangi veidi infot, kuidas pääseb saatesse publikuks ning millised koostöövõimalused avanevad blogijatele.

KOOSTÖÖVÕIMALUSED BLOGIJATELE

Ootame infot blogijatest, kes kirjutavad moest ja meigist (võid olla ka elustiiliblogija, kes seda muu hulgas teeb) ning kes sooviksid saatega seotud olla.

3. augustil on blogijad oodatud moeshow publikuks ning sellest ka kirjutama, kuid tingimuseks on, et kasutatavad fotod (kui tahad sissekannet avaldada enne antud episoodi eetrit) tuleb saate toimetusega enne avaldamist kokku leppida, vältimaks "spoilereid". Teksti osas on käed vabad (me ei eelda ainult kiitvaid kajastusi, vaid blogija käitugu nagu tõeline moekriitik - ausus on kõrges hinnas).

Kui soovid kutset sellele üsna omapärasele show`le (toimub Tallinnas), kirjuta meile Facebooki ja jäta ka oma blogi link. Arvesta, et kui osaled televõttel, satud ka saates pilti ning Sinult võidakse küsida võistlejate kohta kommentaare.

Samuti on ühel-kahel ilublogijal võimalik osaleda eksperdina ülesandes, mis puudutab meikimist. Taas - sooviavaldajad andku endast Facebooki sõnumi kaudu teada.

Ning kui kirjutad sotsiaalmeedias või blogis modellisaatest, oleksime tänulikud, kui sissekandele lisataks ametlikud hashtagid #etm4 ja #tippmodell - siis leiame meie ja teised huvilised Sinu blogipostitused kiiresti üles ja saame tagasiside kindlasti kätte.

KUIDAS PÄÄSEB SAATESSE PUBLIKUKS?

Esiteks soovitan "laikida" blogi lehte Facebookis - www.facebook.com/modellisaade
Sinna hakkab laekuma peale blogisissekannete viidete ka jooksvat infot selle kohta, mis on parajasti toimumas.

Publikuga ülesandeid on 4. hooaja võistlejatele plaanis mitu. Esimene neist on saate avapauk ehk castingu 2. voor, mis toimub 31. juulil Tallinnas. Ennekõike on sinna uute võistlejate valimist jälgima oodatud nende sugulased-tuttavad, aga sisse võib pääseda ka teatud hulk fänne. Kellel on selleks soovi, võiks anda endast ette teada eelviidatud Facebooki lehel sõnumit saates.
Sõnumisse kirjuta, kas soovid tulla üksi või kui võtad kaasa sõpru, siis kui palju neid on.

Võimalust osaleda publikuna massistseenides või koguni ülesannetes tuleb veelgi ja infot hakkab saama Facebooki kaudu. Taolisi võtteid võib ette tulla ka Tartus ja Pärnus.

Võttel tuleb arvestada:
1) Kui saate meeskond palub vaikust või jagab muid korraldusi, tuleb käsku kohe kuulda võtta.
2) On võimalik, et Sinult palutakse intervjuud või kommentaare.
3) Osalemine saate võttel tähendab automaatselt, et võid sattuda oma näoga telepilti. Eraldi luba selleks küsima ei hakata.
4) Mobiiltelefonid tuleb salvestuse ajaks välja lülitada. Eriti rangelt on keelatud fotosid ja videopilti sotsiaalmeediasse riputada (vältimaks "spoilereid" - saate vaatajatele peab põnevus alles jääma).

Kui need tingimused sobivad, anna endast meile teada, siis saame Sinuga juba varakult arvestada.

P.S. Casting hakkab küll otsi kokku tõmbama ja tegeleme osalejate teise vooru kutsumisega, kuid kes on pikalt kõhelnud ja ikkagi soovib osaleda, siis kuni võtteperioodi alguseni on kõik veel võimalik. Pane aga ankeet teele!







No comments:

Post a Comment